Dotazník k průzkumu konzumace neobilných mouk

Napsal/a celiacicz

6 února, 2024

Sdílíme s vámi prosbu studentky oboru Nutriční terapie. Pokud budete mít čas, podpořte ji ve studiu vyplněním dotazníku.

Vážená paní/ vážený pane, 

jsem studentkou oboru Nutriční terapie na Masarykově univerzitě a momentálně píšu bakalářskou práci na téma „Mouky jiné než z obilovin“. Nejdůležitější cílovou skupinou mého průzkumu jsou lidi, kteří mají nějakou formu nesnášenlivosti lepku.

Chtěla bych se na Vás obrátit s prosbou o šíření a vyplnění dotazníku o frekvenci konzumaci různých druhů neobilných mouk. Zde odkaz na dotazník: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9X2Qty0lb_EVNa_aTuIZmvHmypaMa9NEiOBIE2CyGl4puMg/viewform?usp=sf_link

Dotazník je anonymní a zabere maximálně 5 minut. Předem děkuji za Váš čas a vloženou energii. 

S pozdravem, 
studentka 3. ročníku oboru Nutriční Terapie, Adelina Nasurlaeva 

Fotografie: Adobe Stock