Odborné články
Potraviny na pranýři
GRIZLY Hrách žlutý loupaný 1000 g: Ve výrobku byl zjištěn alergen -...
Zemřel MUDr. Pavel Frühauf, CSc.
S velkou lítostí oznamujeme, že dne 27. dubna 2024 nás ve věku nedožitých...
ZEMŘEL PROFESOR FRIČ
V pondělí 25. března ve večerních hodinách zemřel v požehnaném věku...
Vyšla Metodika poskytování dietní stravy v rámci školního stravování
Metodika je výstupem Mezirezortní pracovní skupiny pro institucionální...
Konference mladých evropských celiaků CYE 2023
Již popáté jsem se zúčastnil celoevropského setkání CYE (Coeliac Youth of...
35. výroční konference AOECS
V roce 1988 se v Barceloně sešly národní asociace celiaků ze Španělska,...
Nový výrobek – Albert Bezlepková vánočka
Rádi bychom Vás upozornili na nový výrobek v řetězci Albert - Albert...
7 týdnů v Gruzii (téměř) bez lepku
O cestě do Gruzie – exotické zemi na pomezí Evropy a Asie,...
Příběh Marušky
Trnitá cesta za diagnózou celiakie Moje matka je rodinná lékařka, kromě...
Celiakie a histaminová intolerance
Histaminová intolerance (HIT) byla poprvé diagnostikována začátkem 21....
Seminář Bezlepková dieta a potravinové intolerance
Srdečně vás zveme na seminář BEZLEPKOVÁ DIETA A POTRAVINOVÉ INTOLERANCE,...
Odborné přednášky o celiakii – nové záznamy
Součástí celostátního setkání celiaků, které se koná tradičně v areálu...